Yesplan (currently no jobs online)

Omschrijving Yesplan

Yesplan is ontstaan uit de zoektocht van Kunstencentrum Vooruit naar goede software ter ondersteuning van haar activiteiten. Omdat ze geen oplossing kon vinden die afgestemd is op de specifieke eigenschappen van het planningsproces voor evenementen, besloot Vooruit die zelf te ontwikkelen. Daarvoor ging Vooruit een samenwerking aan met Inceptive bvba, opgericht door drie gedoctoreerde softwarearchitecten van de VUB. Zo bouwt Yesplan enerzijds op functionele en culturele expertise en anderzijds op technologische knowhow.

Vanuit de idee dat de culturele sector niet hoeft achter te lopen op technologisch vlak, streven we bij Yesplan naar een continue verbetering van het product. Dit gebeurt door onze eigen kennis en ervaring te koppelen aan feedback van gebruikers. Yesplan moet culturele instellingen, die steeds meer moeten doen met minder middelen, de kans geven om hun werkzaamheden te optimaliseren. Op 26 maart 2012 werd de Prijs van de Vlaamse Gemeenschap voor Cultuurmanagement 2010-11 uitgereikt aan Kunstencentrum Vooruit voor Yesplan.

Vandaag is Yesplan uitgegroeid tot het grootste SaaS-bedrijf in de eventplanningssector in de Benelux en wordt de software veelvuldig geprezen voor haar intuïtieve en flexibele interface. De komende jaren richt Yesplan zich verder op kunstinstellingen, culturele centra, festivals, stadsevenementen, evenementenbureaus en evenementenlocaties wereldwijd.

Contact details

Tel. +32 (0)9 279 17 12
info@yesplan.be
www.yesplan.be

Onlangs toegevoegd

SAP Business Warehouse Expert

Ordina VisionWorks maakt deel uit van Ordina Business Solutions, een afdeling binnen Ordina, waar se...

Technisch Project Manager Microsoft

Als technisch Project Manager Microsoft beheer je onze interne projecten, maak je de projectplannin...

MS SQL Server Database Developer

Wij zoeken kandidaten voor de uitbreiding van ons groeiend team gecertifieerde Microsoft consultants...